Кевин Спејси со капа и натпис: „Пензиониран од 2017.“ – ММС
ММС

Објавено на: 12/31/18 3:03 PM

Кевин Спејси со капа и натпис: „Пензиониран од 2017.“

По лавината негативни коментари и обвинувања врз името на актерот Кевин Спејси, не можеше да помине незабележано неговото појавување во јавноста со капа и натпис: „Пензиониран од 2017.“ Како изгледа тој, погледнете ОВДЕ.