Неделен Бриф за 29.12.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 12/31/18 1:27 PM

Неделен Бриф за 29.12.2018

Во последниот Неделен Бриф за 2018. година:
Oпштина Конче се формираше локален совет за превенција.
Куманово ќе отпише застарени долгови на физички и правни лица.
Советот на општината Штип го донесе буџетот за 2019 та година.
Носиме информации за новитети од виничка адреса.