Ирвасите на Дедо Мраз се женки – ММС
ММС

Објавено на: 12/27/18 3:48 PM

Ирвасите на Дедо Мраз се женки

Според науката, сите ирваси кои ја влечат санката на Дедо Мраз се женки. Објаснувањето можете да го најдете ОВДЕ.