Видео: Кога ќе помине симпатијата – ММС
ММС

Објавено на: 12/27/18 2:59 PM

Видео: Кога ќе помине симпатијата

Реакциите кога ќе помине некој кој ни се допаѓа знаат да бидат посебно впечатливи. Некогаш, тоа е нешто слично на смешната реакција на детето од видеото во прилог.