Посакај ‘Среќен роденден’ со инстант лоз на Државна лотарија на Македонија – ММС
ММС

Објавено на: 12/25/18 3:37 PM

Посакај ‘Среќен роденден’ со инстант лоз на Државна лотарија на Македонија

Среќен роденден е новиот инстант лоз на Државна лотарија на Македонија, кој од денеска може да се најде во над  200 продажни места низ државата .

Инстант лозот Среќен роденден е подарок кој можете да го подарите на сите кои слават роденден и на сите кои сакате да им подарите супер шанса за супер подарок. Со овој инстант лоз можете да подарите еден од 60-те IPHONE XR или пак еден од 40-те SAMSUNG S9. Но тоа не е се, покрај овие добивки некому можете да подарите и 10.000 денари, 5.000 денари или пак некоја од помалите парични добивки – велат од Државна лотарија.

Оние ќе пронајдат три исти симболи „ Среќен Роденден“ ќе добијат IPHONE XR.

За оние пак, кои ќе пронајдат три исти симболи „  “ ќе следува SAMSUNG S9. Граѓаните кои ќе пронајдат три исти парични износи ќе може да ја подигнат својата парична добивка.