Вооружен грабеж во златарница во Прилеп – ММС
ММС

Објавено на: 12/25/18 11:41 AM

Вооружен грабеж во златарница во Прилеп

Околу 8:30 часот изутрината во центарот на Прилеп се случил вооружен грабеж, кога тројца вооружени напаѓачи насилно влегле во златарницата која е во старата прилепска чаршија, и се заканиле на продавачката и потоа заминале пленот.

Сведоци на разбојништвото биле околните дуќанџии. Полицијата го потврдува настанот, но се уште се прави увид.