Пофалба за Кортни за семејниот одмор со поранешниот и неговата девојка, Софија Ричи – ММС
ММС

Објавено на: 12/24/18 1:45 PM

Пофалба за Кортни за семејниот одмор со поранешниот и неговата девојка, Софија Ричи

Среќно помешано семејство. Клое Кардашијан ја пофали нејзината сестра Кортни Кардашијан , која е на одмор со децата во Мексико со нејзиното поранешно момче Скот Диск и неговата девојка, Софија Ричи.