Божиќно анимирано видео што ќе ви го стопли срцето (ВИДЕО) – ММС
ММС

Објавено на: 12/24/18 4:00 PM

Божиќно анимирано видео што ќе ви го стопли срцето (ВИДЕО)

Новогодишните видеа секогаш не потсетуваат дека за време на празниците најубаво е да сме во кругот на најблиските и дека само така може да ја почувстуваме вистинската магија.

Приказната за зајакот кој ќе и помогне на мечката да ја почувстува магијата на Божиќ ќе ве разнежни, но исто така ќе ве поттсети дека не треба да ги преспивате убавите моменти како мечката на која нема да и дозволи да завлезе во зимски сон.

Уживајте во ова божиќна анимирана магична приказна!