Протест ќе го „блокира“ патот Кичево-Охрид попладнево – ММС
ММС

Објавено на: 12/23/18 11:37 AM

Протест ќе го „блокира“ патот Кичево-Охрид попладнево

Ќе се блокира патот Кичево-Охрид кај селото Другово, најавија од ,,Македонија-Блокира“. Блокадата се однесува за периодот од 13:00 до 15:00 часот ќе го блокира патниот правец Кичево-Охрид.

Блокадата, како што посочуваат од „Македонија Блокира“ е рамките на активностите за протести и блокади и надвор од Скопје и со цел спречување на промена на Уставот.