Божиќни албуми кои веројатно сте заборавиле дека постојат – ММС
ММС

Објавено на: 12/21/18 4:44 PM

Божиќни албуми кои веројатно сте заборавиле дека постојат

Веројатно првата музичка асоцијација за празниците кои следат е темата „All I want for Christmas“ на Мараја Кери. Но во музичката историја се појавија неколку божиќни албуми кои можеби сте заборавиле дека постојат. Кои се тие, потсетете се ОВДЕ.

Spruce Tree branch on Wood Background and defocused lights.