Барак Обама како Дедо Мраз – ММС
ММС

Објавено на: 12/21/18 4:09 PM

Барак Обама како Дедо Мраз

Непосредноста беше една од главните карактеристики на Барак Обама додека беше на чело на САД. Веќе не е Претседател, но уште е некој кој сака да покаже дека сите сме луѓе. Последниов гест е врзан со празничната атмосфера. Повеќе прочитајте ОВДЕ.