Тројца Албанци синоќа сакале нелегално да влезат во Македонија – ММС
ММС

Објавено на: 12/21/18 10:23 AM

Тројца Албанци синоќа сакале нелегално да влезат во Македонија

Синоќа околу 22 часот од страна на патролен тим од Граничен премин “Богородица”, при нелегално преминување на државната граница од Р. Грција во Р. Македонија, а со намера да продолжат преку Р. Македонија за Р. Албанија, биле откриени и приведени лицата Л.К. (35), С.А. (45) и Н.З. (22) сите државјани на Р. Албанија.