„Лошата бабамразица“ Џина Стјуарт го објави секси календарот 2019 – ММС
ММС

Објавено на: 12/21/18 8:35 AM

„Лошата бабамразица“ Џина Стјуарт го објави секси календарот 2019

„Најсексипилната баба на светот“ Џина Струјарт (48) го објави новогодишниот календар на својот Инстаграм, во минималистичко издание со само една црвена лента и црвена дедомразовска шапка на себе.