John Wick 3: Киану Ривс и Хали Бери се здружија(фото) – ММС
ММС

Објавено на: 12/20/18 5:30 PM

John Wick 3: Киану Ривс и Хали Бери се здружија(фото)

Parabellum photos објавија слики од филмот „John Wick 3“ . Прва слика го покажува експертскиот хитман  Киану Ривс во партнерство со Хали Бери.

Кога животот ти е во опасност треба  да имаш партнер кој ке ти го чува грбот.