Софија Вергара блеска од љубов – ММС
ММС

Објавено на: 12/20/18 3:07 PM

Софија Вергара блеска од љубов

Многумина би му завиделе на сопругот на Софија Вергара бидејќи има таква убавица крај себе. Други пак, би рекле блазе си и на онаа што се чувствува така сакана како актерката од „Modern Family“. Колку блеска од љубов, погледнете ОВДЕ.