Канада предупредува да не се патува во Босна и Херцеговина бидејки е небезбедна земја – ММС
ММС

Објавено на: 12/20/18 1:52 PM

Канада предупредува да не се патува во Босна и Херцеговина бидејки е небезбедна земја

Министерството за надворешни работи на Канада во своите редовни препорки за патувања ја карактеризира Босна и Херцеговина како опасна и небезбедна земја.
Во воведниот дел предупредуваат на криминалот, неозначени мински подрачја и на неексплодирани убиствени средства во селските и планинските подрачја.

Извор: makfax.com.mk