Видео: Родителската жртва сумирана во неколку секунди – ММС
ММС

Објавено на: 12/20/18 1:51 PM

Видео: Родителската жртва сумирана во неколку секунди

Не е лесно да се биде родител. Посебно кога сакаш на детето да му помогнеш да прескокне некоја пречка.