Поранешната членка на „Спајс грлс“ Мел Б се опоравува од итна операција – ММС
ММС

Објавено на: 12/20/18 4:30 PM

Поранешната членка на „Спајс грлс“ Мел Б се опоравува од итна операција

Мел Б може  да се одмори и да се фокусира на лекувањето знаејќи дека нејзината ќерка Ангел е во добри раце.

Поранешната членка на „спајс грлс“, Мел Б се опоравува откако итно беше оперирана поради скршеници на две ребра, а во меѓувреме нејзината единаесетгодишна ќерка живее со својот татко Еди Марфи – потврдуваат извори за Weeklu.