Ед Ширан урива рекорди – ММС
ММС

Објавено на: 12/20/18 11:57 AM

Ед Ширан урива рекорди

Не стивнува популарноста на Ед Ширан. Токму затоа и може да се пофали со уривање на рекорди. Повеќе за последниот рекорд, прочитајте ОВДЕ.