Што се случува кога истовремено ќе се активираат гас и сопирачка? – ММС
ММС

Објавено на: 12/20/18 10:52 AM

Што се случува кога истовремено ќе се активираат гас и сопирачка?

Истражуваме што би се случило кога на подолг временски интервал истовремено би биле притиснати педалите на акцелераторот и сопирачката.

Преземено од: Високи Октани