GYMKHANA TEN: Најново продолжение на легендарното адреналинско егзибиционо возење (видео) – ММС
ММС

Објавено на: 12/20/18 8:44 AM

GYMKHANA TEN: Најново продолжение на легендарното адреналинско егзибиционо возење (видео)

Кен Блок не носи на 5 импресивни локации со 5 жестоки автомобили, со најава дека оваа Gymkhana е најголема од сите

Легендарната Gymkhana доби десето продолжение GYMKHANA TEN: The Ultimate Tire Slaying Tour, кој не носи на пет импресивни локации со пет жестоки автомобили.

Пред точно 10 години, на крајот на 2008 година Кен Блок за прв пат нагло го отпушти квачилото на напуштениот аеродром и настана видео серијата, кој собори многу рекорди на гледаност, прегледи и допаѓања во својот жанр.

Интересен е фактот што адреналинското егзибиционо возење го гледаат дури и оние кои не се автомобилски вљубеници.


Преземено од: Високи Октани