Дебата „Македонија во НАТО, предизвиците по добивањето на поканата“ – ММС
ММС

Објавено на: 12/20/18 7:55 AM

Дебата „Македонија во НАТО, предизвиците по добивањето на поканата“

„Македонија во НАТО, предизвиците по добивањето на поканата“ е насловот на дебатата што денеска во Тетово ќе се одржи во организација на Секторот за одбрана и безбедност при Алијансата на Албанците.

На дебатата се поканети претставници на амбасадите и националниот координатор за НАТО, Стево Пендаровски, како и други експерти за одбрана и безбедност.

МИА