Албанија: Кривични пријави за 80 носители на јавна функција поради корупција – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 7:48 PM

Албанија: Кривични пријави за 80 носители на јавна функција поради корупција

Во последните две недели во Албанија се евидентирани 55 кривични дела за корупцијата и злоупотреба на службената положба од страна на носители на јавни функции.