Малолетници украле кола по што направиле сообраќајка – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 3:33 PM

Малолетници украле кола по што направиле сообраќајка

Три момчиња од кои две 13-годишни и едно деветгодишно украле возило „пежо“ од паркинг просторот кај Транспортниот центар во Скопје по што движејки се утринава околу три часот по полноќ по булеварот „Илинден“ изгубиле контрола над возилото по што тоа се превртило во канал каде се изведувале градежни работи.

МИА