Одронот исчистен, патот Македонска Каменица – Делчево е прооден – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 2:33 PM

Одронот исчистен, патот Македонска Каменица – Делчево е прооден

Одронот кој утринава се случи на патот Македонска Каменица – Делчево, конечно, е исчистен, и патниот правец повторно е прооден, соопштуваат од АМСМ.

Одронот речиси го парализираше сообраќајот во тој дел, меѓутоа се одвиваше отежнато и со пренасочување на возилата во двата правци.