Емотивната приказна на малото мече, барајќи ја својата мајка (ВИДЕО) – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 2:14 PM

Емотивната приказна на малото мече, барајќи ја својата мајка (ВИДЕО)

Ако анимираните филмови ви се слабата страна, тогаш не го пропуштајте ова емотивно анимирано краткометражно филмче кое ќе ве донесе до работ да пуштите солзи.

Белото слатко мече ќе ја изгуби својата мајка сред ледена поларна средина. Низ игра мечето ќе падне во очај да ја најде својата мајка, но во еден момент се случува пресврт.