Креативниот ум нема граници: Замоците од бајките може да ги сретнете на плажите (ФОТО) – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 1:56 PM

Креативниот ум нема граници: Замоците од бајките може да ги сретнете на плажите (ФОТО)

На прагот од зимата, гледано календарски и во период кога ниските температури налагаат на себе да ја носите сета онаа потребна зимска опрема, ќе се обидеме преку оваа информација за ве стоплиме. Ако ништо друго барем да ви дадеме идеја која може да ја запишете во вашиот планер што треба да пробате да направите кога ќе дојде време за на плажа.

Креативноста нема поставено граници, па така и човековиот ум и дарбата да направи уникатно дело од било што, во овој случај тоа е песокот. Оние замоци од бајките некој се потрудил со голема трпеливост да ги преслика со помош на песок. На ваквите уметници им симнуваме капа!

Погледнете ги песочните чуда: