ВИДЕО: Снимен најсреќниот човек на светот: Видеото ќе го прегледате повеќе пати! – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 1:22 PM

ВИДЕО: Снимен најсреќниот човек на светот: Видеото ќе го прегледате повеќе пати!

Снимката која ја вознемири јавноста покажува човек кој за малку не настрада од воз.

Имено, на снимката може да се види како еден безгрижен минувач избегнува удар од воз, но навистина за малку.

Успеа да го сочува животот, но не и раката. Меѓутоа, ќе се сложите дека ова е најсреќниот човек на светот.


Виде