Видео: Празнична атмосфера во домот на Лила Стојановска – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 12:56 PM

Видео: Празнична атмосфера во домот на Лила Стојановска

Нема објава на социјалните мрежи која не поминува добро ако водителката Лила Стојановска е во главната улога. Во случајов ја нема неа на видеото, но штом е објавено кај неа, повторно привлекува внимание. Веројатно веќе видовте многу елки низ социјалните мрежи, но еве како изгледа онаа на Лила.

https://www.facebook.com/lila.filipovska/videos/10216487834162085/