Родителски совети од Кристина Агилера – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 12:22 PM

Родителски совети од Кристина Агилера

За воспитувањето на децата не може да постои еден универзален прирачник. Но секогаш има некој совет или став на друг родител кои би можеле да бидат корисни. Ако сакате да ги прочитате оние на пејачката Кристина Агилера, кликнете ОВДЕ.

WESTWOOD, CA – JULY 24: Christina Aguilera, Matthew Rutler, Max Liron Bratman and Summer Rain Rutler attend the premiere of “The Emoji Movie” at Regency Village Theatre on July 23, 2017 in Westwood, California. (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)