10 мали нешта кои им значат на оние кои имаат депресија – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 11:41 AM

10 мали нешта кои им значат на оние кои имаат депресија

Пред депресијата безмилосно да се обиде да ви одземе некој кој ви е драг, отворете ги добро очите и потрудете се да ги прочитате знаците и алармите. Можеби токму вие ќе бидете потребниот „ветер во грбот“. Што би можело да помогне или кои се оние мали нешта кои имаат големо значење за оние кои страдаат од депресија, прочитајте ОВДЕ.