Серена Вилијамс се враќа во игра – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 11:20 AM

Серена Вилијамс се враќа во игра

Тенисерката Серена Вилијам од неприкосновеното прво, се симна на 451-во место, но поради убава причина, односно поради трудничкото отсуство од тенисиките терени. Сега е подготвена за враќање во игра. Повеќе за ова, прочитајте ОВДЕ.