Помош за Славица Димитрова – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 9:03 AM

Помош за Славица Димитрова

Славица боледува од Makularna defenerica и retinopatia spigmentoza, генетско заболување на очлите за кое во Македонија нема соодветен третман.
После успешниот третман со матични клетки во Русија, потребно е повторно да замине на лекување за да се подобри состојбата.

Третманот чини 4000еура!

Ве замолуваме кој колку може да донира

Сметка за донации:
240137102218724
АД Уни Банка
Славица Димитрова

Девизна сметка:
IBAN.MK07240137102218724 Swift.uibmmk.22