Без струја село Рашче и Сопиште – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 7:49 AM

Без струја село Рашче и Сопиште

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат дел од село Рашче и Сопиште (Скопско).

Во периодот од 9:30 до 14:30 часот без струја ќе бидат кориснииците од дел од село Рашче (општина Сарај), а во периодот од 10 до 13:30 часот струја ќе немаат корисниците од улицата 29 во село Сопиште (општина Сопиште).