Преку трпелива работа до совршена уметност (ВИДЕО) – ММС
ММС

Објавено на: 12/19/18 9:00 AM

Преку трпелива работа до совршена уметност (ВИДЕО)

Малите и сити работи, понекогаш во животот многу значат. За некој овичните објекти можат да бидат инспирација да направат вистинска ситна уметност.

Техниката за изработка на малите и сити предмети е чувствителна и трпелива работа. Следното видео ќе ви покаже како ситните работи можат да ве воодушеват.