Празнично расположени Кејти Пери и Орландо Блум – ММС
ММС

Објавено на: 12/18/18 3:18 PM

Празнично расположени Кејти Пери и Орландо Блум

Познатите низ светот последниов период вистински уживаат во празничниот дух. Таков пример се и Кејти Пери и Орландо Блум. Како се загреваат за Божиќ, погледнете ОВДЕ.