Децата на Сандра Булок ќе добијат само „три мали подароци“ за Божиќ – ММС
ММС

Објавено на: 12/18/18 3:06 PM

Децата на Сандра Булок ќе добијат само „три мали подароци“ за Божиќ

Не дека не може да си дозволи некој скап подарок за своите  деца, но актерката Сандра Булок едноставно има добра причина поради која би сакала овој Божиќ, тие да добијат само „три мали подароци“. Причината дознајте ја ОВДЕ.