Ѕвездата на серијалот филмови „50 нијанси сиво“, Џејми Дорнен ја продава вилата во Лос Анџелес – ММС
ММС

Објавено на: 12/18/18 1:55 PM

Ѕвездата на серијалот филмови „50 нијанси сиво“, Џејми Дорнен ја продава вилата во Лос Анџелес

Џејми Дорнен ја продава вилата сместена во елитен дел на Холивуд Хилс, што актерот ја купи во 2016 година.

Тој се обидел да го изнајми имотот за £ 10k месечно, но немаше многу среќа

Агентот за недвижности на Џејми, Џеф Кол, нема да открие зошто ѕвездата ја продава вилата.

Сепак, Џејми го поминува поголемиот дел од своето време во Европа, па можеби тој го напушта животот во Лос Анџелес.Погледнете како изгледа вилата: