12 искрени родителски ставови на Џејми Фокс – ММС
ММС

Објавено на: 12/15/18 9:27 AM

12 искрени родителски ставови на Џејми Фокс

Џејми Фокс е познат по тоа дека љубовниот живот го чува за себе, но е многу отворен кога станува збор за неговиот став за тоа како е да се биде татко во неговиот случај.

Има две ќерки, 24 годишната Корин и 9 годишната Анализ. Повеќе за неговото родителско искуство и секојдневните ситуации со неговите ќерки, можете да прочитате ОВДЕ.