Принцот Вилијам и Војвотката Кејт исто така споделија Божиќна карта со семејството – ММС
ММС

Објавено на: 12/14/18 3:03 PM

Принцот Вилијам и Војвотката Кејт исто така споделија Божиќна карта со семејството

Семејството од пет изгледа слатко  на фотографијата. Додека Џорџ, 5 и Шарлот, 3, се потпирале на Вилијам (36), во слатката боја, Кејт го држи 8-месечен Луј во раце.Сликата е по неформална од минатогодишната Божиќна карта, во која беше прикажано тогашното семејство од четири во координација на сините тимови.