Видео: Омлет направен од робот – ММС
ММС

Објавено на: 11/14/18 3:26 PM

Видео: Омлет направен од робот

Технолошките иновации донесоа еден куп новитети во светот на роботиката. Па роботите денес, прават сешто. Некои прават и омлет меѓудругото.