Видео: Сладодед од брокула, или сепак не?! – ММС
ММС

Објавено на: 11/13/18 3:24 PM

Видео: Сладодед од брокула, или сепак не?!

Дури и најголемите љубители на сладолед, веројатно не би ја прифатиле така лесно опцијата тој да е од брокула. А веројатно постојат и такви на кои би им се допаднал тој необичен вкус.