Реки без вода, шуми што горат, оџаци што не трујат – ова се сликите што кажуваат повеќе од зборовите (видео) – ММС
ММС

Објавено на: 12/6/22 5:07 PM

Реки без вода, шуми што горат, оџаци што не трујат – ова се сликите што кажуваат повеќе од зборовите (видео)

Реки без вода, шуми што горат, оџаци што не трујат – ова се сликите што кажуваат повеќе од зборовите.

Ова се климатските промени и вака изгледа светот во кој остануваме. Има ли човештвото време за уште една шанса? Ајде да зборуваме за тоа што треба да направиме за светот да ја избегне катастрофата која толку долго време се трудевме да ја игнорираме.