„За пет месеци имав пет операции, проодував како мало дете“ – На новинарот Саше Димовски по ампутација на ногата му е потребна протеза за да функционира подобро

Вкупно пет операции во период од исто толку месеци, вака накратко би можел да се сумира во една реченица „новиот живот“ на новинарот, Саше Димовски. Од април годинава секој ден учи нешто ново за да може подобро да функционира и како што вели, сам си смислува свои „рецепти“ за тоа … Продолжи со читање „За пет месеци имав пет операции, проодував како мало дете“ – На новинарот Саше Димовски по ампутација на ногата му е потребна протеза за да функционира подобро