(Галерија) Македонија се љуби и кога победува и кога губи! Кој ги бодреше ракометарките од трибини? – ММС
ММС

Објавено на: 11/9/22 10:22 PM

(Галерија) Македонија се љуби и кога победува и кога губи! Кој ги бодреше ракометарките од трибини?

Македонија се љуби и кога победува и кога губи! Ова сите љубители на спортот го знаат.

Особено беше изразено вечерва, кога македонските ракометарки беа поразени од Романија, а со тоа се збогуваа и од Европското првенство.

Погледнете ја атмосферата од трибините низ објективот на нашиот фоторепортер Вангел Тануровски: