Живеела во манастир, но се заљубила во својот учител и станала порно-ѕвезда – ММС
ММС

Објавено на: 04/9/22 11:00 PM

Живеела во манастир, но се заљубила во својот учител и станала порно-ѕвезда

Хунди Пенеда од Колумбија била донесена во манастирот на само 10-годишна возраст, откако монахињите го посетиле нејзиното училиште.

Поминала 8 години во манастирот и требало да стане калуѓерка, но нејзините планови се промениле кога се заљубила во својот учител.

Потоа го напуштила манастирот, се преселила во Меделин и почнала да работи. Набргу потоа запознала маж кој барал филмски модели за неговиот портал за возрасни. Таа отишла на аудиција и се вработила.

Таа рече дека свештеникот се обидел да ја одврати од оваа идеја, но безуспешно. Својата нова кариера ја нарекува уметничка и тврди дека нема ништо лошо во тоа. Хунди стакнува дека ужива да глуми во филмови за возрасни, но дека сепак редовно оди во црква.

Во едно интервју, таа рече дека нема ништо лошо во нејзината нова работа, која ја опиша како пристојна.

извор: Mondo.rs