(Видео) Не, ова не се баба и внук, тие наскоро ќе се венчаат – Тој има 25, а таа 85 години – ММС
ММС

Објавено на: 04/9/22 8:00 PM

(Видео) Не, ова не се баба и внук, тие наскоро ќе се венчаат – Тој има 25, а таа 85 години

„Таа е мојот избор и мојата среќа. Секој од нас има свое“, изјави младиот Африканец Мујива, додавајќи дека врските со врсниците не му одговараат бидејќи со нив имало премногу драма.

Конгоанецот Мујива (25) не е ниту првиот ниту последниот што се заљубил во постара и позрела жена. Имено, неговата избраничка Тереза ​​нема повеќе од 85 години.

Зад себе има осум деца и дваесет внуци, од кои многумина се вознемирени бидејќи овој пар наскоро ќе застане пред олтарот, а Тереза ​​ќе му вети љубов на момче кое може да и биде внук. Но, годините не им се најмал проблем бидејќи се многу заљубени еден во друг и тоа им е единствено важно.

Двојката се запознала во нејзиниот дом, во куќа која Тереза ​​им ја изнајмил на Мујиви и неговиот пријател, а тој се сетил и на моментот кога се појавиле првите симпатии.

https://www.youtube.com/watch?v=SGp29PsKfHU&feature=emb_title

– Добро се сеќавам на тој петок. Мојот цимер не беше дома, а јас бев навистина гладен. Тогаш Тереза ​​се појави од никаде и ми донесе храна. Таа дојде и ме послужи со многу внимание – раскажа тој и забележа дека дотогаш се забавувал со своите врсници и дека со нив имало премногу драма.

– Нејзиното однесување кон мене ме натера да ја сакам. Свесен сум дека може да ми биде баба, но што сега?! Таа е мојот избор и мојата среќа. Секој од нас има свое – рече тој и додаде дека се надева дека Тереза ​​нема да умре пред него.

Преземено од: https://www.24sata.hr/
Фотографија: YouTube/Screenshoot