Секое извинување заслужува бонбониера „Sorry” – ММС
ММС

Објавено на: 04/7/22 8:39 AM

Секое извинување заслужува бонбониера „Sorry”

Домашните производи се двигател на економијата, но предизвикот на македонските производители е да создадат квалитетни производи и моќни брендови. Пред рафтовите во маркетите потрошувачот поаѓа од своите потреби, а патриотизмот прави разлика доколку производот навистина вреди.

Бонбониерата “Sorry” на Витаминка е производ кој според дизајнот и квалитетот може да парира на сите производи од оваа категорија. Делува светски, а наш. Овој производ, засега е само со вкус на смоква, но набргу се најавува и нов вкус да се појави на пазарот. Ценовно е достапен за нашите потрошувачи, а го има во речиси сите добро снабдени маркети.

Со “Sorry” сега е полесно да се каже извини!

 

Комерцијален текст