(Видео) Дами, ако ова ви беше желба-уживајте! Здравко Чолиќ по гаќи – ММС
ММС

Објавено на: 04/6/22 11:39 PM

(Видео) Дами, ако ова ви беше желба-уживајте! Здравко Чолиќ по гаќи

Жените се бројат во милиони кои имаат желба да го видат најзгодниот балкански фраер гол, а сега им се исполни желбата – по гаќи во парк.

Емисијата „Папараци“ го следеле Здравко, кој секој ден одел на вежбање. На едно од тие вежбања Здравко во паркот на белградска Ада се соблекол по гаќи за да си ја намести тренерката и да се подготви за вежбање.

Дами, ако сте вие меѓу тие што сакате да го видите Чола по гаќи- уживајте!