Шабан Себадин стана милионер со Џекпот вреден 1.757.535 денари – ММС
ММС

Објавено на: 04/1/22 12:55 PM

Шабан Себадин стана милионер со Џекпот вреден 1.757.535 денари

Најновиот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија, падна во рацете играч, кој посака да ја сподели својата радост со македонската јавност. Станува збор за Шабан Себадин од скопската населба Шуто Оризари, кој освои џекпот многу блиску до максималните можни 1,8 милиони денари.

На Шабан му се посреќи во неделата, некаде пред полноќ, кога решил да ја предизвика судбината во еден од објектите на Моцарт. Сподели дека седнал да игра верувајќи во својата среќа и вербата се покажала реална: освои МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 1.757.535 денари. Негова талична игра се покажала Flaming hot, која често знаел да ја одигра.

Ова е посебен момент во неговиот живот, затоа што никогаш досега не добил вака голема добивка. Сумата е повеќе од доволна да исполни некои желби и да задоволи некои потреби. Откри дека со парите планира да си купи автомобил, да реновира дома, но и да вложи во својот приватен бизнис.

МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ дефинитивно знае да биде неочекувано пријатно изненадување, но некогаш ја следи и силната верба. Шабан го освои првиот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во оваа недела и можеби последниот во месец март, но шансите и понатаму се отворени за сите играчи на Видеолотарија Касинос Австрија.

Видеолотарија Касинос Австрија